Interim HRM of uw HR uitbesteden. Zoveel zaken hebben er baat bij

UW HR uitbesteden een optie? Wellicht denkt u er al langer over na maar weet u niet waar u kunt beginnen en wat verstaat u onder uitbesteden? Binnen HRM Highway hebben wij een platform ontwikkeld welke geheel tot uw beschikking komt te staan. U kunt al uw personele dossiers beveiligd opslaan en alle signaleringen die hieruit voortkomen stellen wij voor u in.

Zo mist u nooit meer een einddatum voor een contract of u wordt er netjes aan herinnert dat het weer tijd is voor het voortgangsgesprek met uw medewerker. Ook de tools die u wellicht nodig heeft maken wij klaar in uw huisstijl, denk bijvoorbeeld aan opzegbrieven, gespreksverslagen of personele mededelingen.


Of is Interim HR meer geschikt voor u?

Naast uitbesteden kiezen steeds meer bedrijven ervoor om met ons samen te werken op interim basis. In een vooraf afgesproken periode moet een bepaalde personeelsproblematiek worden opgelost, een personeelsafdeling zijn opgebouwd of alle P&O zaken zijn geregeld.

Deze ontwikkeling omarmen wij volledig want wij begrijpen de financiële voordelen van deze werkwijze voor alle betrokkenen. Daarnaast is flexibiliteit een van onze belangrijkste HRM Highway eigenschappen. Wij zijn er om u te helpen en onze interim HRM specialisten kunnen  zich moeiteloos aanpassen aan de manier van werken die u verkiest.

Lange of korte termijn, incidenteel, vaste dagen of op projectbasis, u zegt het maar. Wij worden overigens ook regelmatig benaderd voor een second opinion dus als we u nu op een idee brengen, bel gerust. Wie weet vormt die actie het begin van lange samenwerking. Want het tijdig inschakelen van de interim HRM specialisten werkt preventief en gaat u geld besparen.

.

Interim HRM door HRM Highway

De interim HRM consultants van HRM Highway staan voor u klaar voor, onder andere, de volgende onderdelen;

  • Opzetten en/of ondersteunen van een HRM afdeling op operationeel, beleidsmatig of strategisch gebied.
  • Inrichten van alle benodigde processen en procedures.
  • Reorganisaties, opstellen en uitvoering van een sociaal plan en veranderingsprogramma’s.
  • Uitvoeren en verdere ondersteuning van assessments ten behoeve van talent ontwikkeling.
  • Ondersteuning van organisaties of HRM afdelingen waar een professionaliseringsuitdaging ligt.
  • Coach voor directie en (HR)medewerkers op diverse vlakken.
  • Strategisch HRM, van ontwikkeling tot implementatie.
  • Trainer voor (lijn)managers op het gebied van personeelsgesprekken zoals o.a.: competentiegericht interview, mobiliteit-,functionerings- en verzuimgesprekken.

.

Aanpak en resultaat

Onze aanpak is gericht op resultaat en werkbare oplossingen binnen het gestelde budget. Door de eventuele uitvoering van een scan of uitgebreidere audit is er snel inzicht in uw organisatie wat de inhuur nog efficiënter maakt.

.

Wat zeggen onze klanten over interim HRM;

"Het inschakelen van de interim HRM specialisten van HRM Highway heeft ons enorm geholpen om de groei van onze organisatie te borgen. Ondanks dat alles nu in goede banen is geleid op zowel strategisch, beleidsmatig als operationeel blijven wij in contact met de specialist. Juist deze vorm van samenwerking zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen als de situatie hierom vraagt."   -   Bioworld


"Meedenkend vermogen en hoge beschikbaarheid is het eerste wat bij me opkomt als ik aan de interim HRM specialist van HRM Highway denk. Het maakt bijna niet uit hoe laat of op welke dag we bellen, een antwoord of actie is vrijwel altijd voorhanden of wordt genomen. Het resultaat is dat wij ons meer kunnen concentreren op onze producten en ons geen zorgen hoeven te maken over "weer" een nieuwe wet."     -    Chocolaterie Pierre


"Having the ability to adapt to our organization within a few days makes the interim HRM specialist a key value for our company. Understanding our needs while dealing with the Dutch regulations has given us the perfect mix between company requirements and legislation."    -    CIBT Visas


Wilt u eens vrijblijvend sparren met een van onze interim HRM medewerkers?
Neemt u dan contact op via 023-751 60 62 of stuur een email naar info@hrmhighway.nl
Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst