Sportfair Haarlemmermeer

SportFair Haarlemmermeer

In 2015 was de SportFair weer aanwezig in de Haarlemmermeer. Deze werd ditmaal samen met de Toolenburgerplas-run georganiseerd op 7 juni. Het mag gerust een enorm succes genoemd worden met meer dan 5000 bezoekers en hopelijk zien we jullie weer in 2016 op de SportFair Haarlemmermeer!  HRM highway is ook dan de trotse hoofdsponsor van dit prachtge event.


 


Wat is de SportFair Haarlemmermeer?

De SportFair is een dag in Haarlemmermeer waar sport in verschillende vormen centraal staat. Het is een sportpromotiedag waar inwoners van alle leeftijden op een aantrekkelijke wijze kennis kunnen maken met verschillende sporten. Dit gebeurt door onder andere verschillende activiteiten of presentaties van sportverenigingen. Zij geven demo's van topsporters en regionaal talent, proeftrainingen en andere activiteiten waardoor deze dag een actief karakter heeft. Niet alleen kijken, maar ook meedoen!

Naast het programma door sportverenigingen is er een grote sportbeurs. Bedrijven, maatschappelijke organisaties, bonden en vele anderen die bijdragen aan de sportdoelstellingen in de breedste zin presenteren zich deze dag.

HRM Highway BV is de trotse hoofdsponsor van dit evenement.