MHC de Reigers

Ondertekening sponsorcontract met hockeyvereniging 

‘Professionalisering in HRM is geen overbodige luxe’

Met de ondertekening van het sponsorcontract met hockeyvereniging  MHC de Reigers  heeft HRM Highway andermaal een zichtbare stap gezet op weg naar nog meer profilering in Haarlemmermeer en daarbuiten.

 

 

Dat het bedrijf flink aan de weg timmert, is vanzelfsprekend logisch. En, dat daarbij ook een stuk profilering wordt gezocht bij een ambitieuze hockeyvereniging is ook goed uit te leggen. “Onze club professionaliseert zich steeds verder,” zegt Erik Klein Nagelvoort, voorzitter van MHC de Reigers. “We hebben topsport én breedtesportambities. Zo hebben we betaalde trainers in dienst en dat betekent voor ons ook een verplichting als werkgever. Het is dan fijn om bij allerlei vraagstukken een goede en deskundige sparringpartner in ons netwerk te hebben, waar we op kunnen terugvallen. Want, ook wij als hockeyvereniging, gerund door toch voornamelijk vrijwilligers, vinden dat we ons uiteraard aan alle regels moeten houden.”

“Los van het feit dat we uiteraard binnen de hockeywereld onze ‘doelgroep’ kunnen ontmoeten, menen we tevens dat het sponsoren van een sportvereniging ook goed past binnen het kader van onze maatschappelijke betrokkenheid,” zegt Heleen Warmerdam, eigenaar van HRM Highway. “Eigenlijk zou elke ondernemer op dit vlak iets kunnen betekenen. Noem het maar de klassieke win-win-situatie.”

<<