HRM Highway is de trotse sponsor van de 1ste JCI rally voor

 

Op zondag 6 oktober a.s. vindt de 1e JCI Haarlemmermeer Rally plaats, een prachtige tourrit door een uniek stukje Nederland.

De JCI Haarlemmermeer Rally kent dit jaar diverse klassen, met elke type auto. De rallyrijders gaan kennismaken met een mooie route, die onder meer is uitgezet op basis van het bol-pijl en/of foto-systeem. Daarnaast zullen eenvoudige kaartleessystemen worden gebruikt. Het inschrijfgeld bedraagt € 125,-- per equipe, voor dat bedrag krijgt u een dag vol beleving en verassingen!

De opbrengst van de JCI Haarlemmermeer Rally gaat naar Stichting Opkikker. Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren. Stichting Opkikker zal het geld zoveel mogelijk lokaal besteden en koppelen aan gezinnen woonachtig in of om de Haarlemmermeer. Zij krijgen dan een Opkikkerdag aangeboden. Meer informatie is te vinden op www.opkikker.nl.

De organisatie van de JCI Haarlemmermeer Rally is in handen van JCI Haarlemmermeer. JCI, voorheen Junior Kamer, is een wereldwijd netwerk voor ondernemende mensen tot 40 jaar. JCI is gebaseerd op vier pijlers: Business, Community, Internationaal en Trainingen. De missie van JCI is ‘Create better leaders to create better societies', door ons vrij vertaald in persoonlijke ontwikkeling met als gevolg een positieve verandering in de maatschappij.

   

 

Indien u meer informatie over sponsoring wenst of u als sponsor wilt aanmelden, kunt u contact opnemen via info@jcihaarlemmermeer.nl en wij nemen dan direct contact met u op,
Steun ons in dit initiatief en sponsor ons; wij en Stichting Opkikker zijn u dankbaar!

 

<<