HR Adviseur. Dit kunnen we voor u betekenen

U bent als ondernemer druk met het runnen van uw zaak. Hierdoor heeft u vaak geen tijd voor het ontwerpen en uitvoeren van een personeelsbeleid.

Voorkom dat u zelf tot ’s avonds laat bezig bent met het runnen van uw P&O afdeling en huur een HR adviseur in van HRM Highway. Wij helpen u het beste uit uw organisatie te halen en u voor te bereiden op de toekomst door duurzame afspraken te maken op personeelsgebied.

Een keuze voor HRM Highway is een keuze voor:

 • Ervaren HR adviseurs
 • Een praktische aanpak
 • Meer tijd om te ondernemen
 • Snel inzicht in uw actuele situatie met de HRM Scan
 • Een investering die zichzelf terugverdient

HRM Highway zorgt voor overzicht, gemak, duidelijkheid én aandacht in de organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op:

023 – 751 60 62

Mail ons direct

Wat kan onze HR adviseur voor u betekenen?

Een goed personeelsbeleid draagt bij aan de groei en ontwikkeling van uw bedrijf en is een investering die zichzelf terugverdient. Onze ervaren HR adviseurs helpen u onnodige kosten te besparen en uw organisatie klaar te maken voor de toekomst. De HR adviseurs van HRM Highway zijn gespecialiseerd in de volgende disciplines.

Personeelsbeleid

In een snel groeiende organisatie is er weinig aandacht voor een meegroeiende personeelsorganisatie. Personeelszaken worden ad hoc geregeld en de administratie laat te wensen over. Wij helpen u dit onderdeel van uw bedrijf te structureren. Samen met u verzameld onze HR adviseur alle benodigde informatie en adviseert hij u over het opzetten van een gedegen personeelsbeleid.

Organisatiestructuur

Zonder een heldere structuur is het moeilijk om op termijn succes te hebben met uw onderneming. Door onze jarenlange ervaring in diverse branches kunnen wij een persoonlijk advies uitbrengen over de meest efficiënte wijze om uw organisatie in te richten. Hierbij heeft onze HR adviseur vanzelfsprekend aandacht voor veranderingen en het opleiden van uw medewerkers.

Optimaal inzet medewerkers

“De juiste persoon op de juiste plek” is een afspraak die in veel organisaties te horen is. Maar of dit ook daadwerkelijk het geval is, is vaak nog maar de vraag. Onze HR adviseur brengt voor u de capaciteiten en mogelijkheden van uw medewerkers in kaart en geeft een helder advies over de optimale inzet van deze talenten.

Ziekteverzuim

Ziek zijn is natuurlijk erg vervelend, zowel voor u als voor uw zieke medewerker. Het voorkomen en terugdringen van ziekteverzuim is zeer belangrijk bij het op peil houden van uw dienstverlening. Samen met u en uw werknemers helpt onze HR adviseur bij het voorkomen en begeleiden van zieke werknemers. Ook helpt hij u graag met het ontwikkelen van een efficiënt ziekteverzuimbeleid.

Arbeidsvoorwaarden

Onderhandelen over arbeidsvoorwaarden is voor veel ondernemers een lastige kwestie. U wilt wellicht uw personeel wel meer loon geven, maar wie weet hoe het in de toekomst zal gaan? De HR adviseur van HRM Highway adviseert u graag over welke arbeidsvoorwaarden voor uw organisatie geschikt zijn en onderhandeld eventueel met uw personeel.

Conflicten

Een incident of conflict tussen een manager en een medewerker is heel vervelend en kan uw organisatie ontwrichten. Een vroegtijdige en evenwichtige bemiddeling kan in veel gevallen erger voorkomen. De HR adviseurs van HRM Highway hebben veel conflicten tot een goed einde kunnen brengen.

Wet- en regelgeving

Wat mag u op personeelsgebied en wat niet? Gaat dit in de toekomst veranderen? Het bijhouden van de wet- en regelgeving is bijna een fulltime baan die weinig ruimte over laat voor ondernemen. Onze HR adviseur helpt u graag met het verduidelijken van de voor u relevante regels en wetten en houdt deze scherp in de gaten.

 

Snel duidelijkheid met onze HRM Scan

Maar vooral komt HRM Highway tot zijn recht als u uw personeelsbeleid, voor eens en altijd, fundamenteel op orde wilt hebben. Daar hebben we diverse tools voor waaronder onze HRM Scan. De HRM Scan geeft antwoord op vragen als:

 • Hoe staat het bedrijf er voor op het gebied van personeelszaken?
 • Hoe is de structuur?
 • Welke zaken hebben direct aandacht nodig?
 • Welke zaken kunnen wel even wachten?
 • Hoe staat het met de wettelijke regelingen?
 • Hoe is de verslaggeving op personeelsgebied?

.

Allemaal zaken die met de HRM Scan meteen duidelijk worden en waarmee u direct aan de slag kunt, want u weet precies waar u aan toe bent.

Ja, ik wil een HRM Scan laten uitvoeren

Meer weten over onze HR adviseurs?

Wilt u concreet weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en u ontvangt snel een reactie van ons.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst